Onderhoud en reparaties

Als BOVAG garagebedrijf staat Autobedrijf Steenbergen garant voor de kwaliteit van alle reparaties.

Voor elk type auto hebben fabrikanten eigen onderhoudsschema's. Onderhoudt u de auto volgens dit schema, dan gaat uw auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem.

Naast de gebruikelijke beurten voor onderhoud van uw auto, kunt u ook voor al het overig onderhoud terecht bij autobedrijf Steenbergen. Denk hierbij aan werkzaamheden als:

  Remsystemen, zoals remblokken en schijven vervangen.

  Uitlaatsystemen, uitlaat monteren of lassen.

  Wielophanging, spiraalveren of schokbrekers vervangen.

  Aandrijving, zoals distributieriem vervangen.

  Elektrische systemen

Een lekke uitlaat, kapot achterlicht, beschadigde ruit, vervelend geluid in de motor, het zijn van die ongemakken die u zo snel mogelijk hersteld wilt hebben. Voor al deze gevallen kunt u altijd bij ons terecht.

Het vervangen van een koppeling luistert tegenwoordig nauw, maar voor ons is dat geen probleem want wij zijn LUKĖkoppelingsspecialist.
De Duitse koppelingenfabrikant LUK is een sterke partner van bijna alle autofabrikanten in Europa, Amerika en AziŽ. Eťn op de vier nieuwe auto's rolt van de band met een LUK koppeling. Bovendien biedt LUK alle ondersteuning voor de vakman om een professionele koppelingsvervanging of reparatie uit te voeren, zoals technische informatie, opleidingen en speciaal gereedschap.

Ook voor een grondige aircoservice kunt u bij ons terecht.

Elk seizoen een aangename temperatuur in uw wagen, daar zorgt uw aircosysteem voor. Om optimaal hiervan te genieten is het belangrijk dat u uw aircosysteem goed onderhoudt. Regelmatige controle beperkt de kans op defecten en is dus ook gunstig voor uw portemonnee.

Wij beschikken over de modernste uitleesapparatuur voor de meeste merken. Als goed opgeleide vakmensen, met  hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur, voeren wij snel en efficiŽnt alle onderhoudsbeurten en reparaties uit. U bent uw auto nooit langer kwijt dan nodig is.

Wij  zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt. Vooraf informeren wij u duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien de reparatie duurder dreigt uit te vallen. Op die manier weet u altijd precies waar u aan toe bent!

Bel of mail ons voor een offerte!